2009. november 15., vasárnap

Lena Belicosa: Isten nyilai között, avagy a Titok valóban működi

Megjelent Lena Belicosa: Isten nyilai között, avagy a Titok valóban működik című könyve.
A könyv ára: 2.990 Ft, mely most postaköltség rendelhető, s ha most rendel valaki Béres M. Léna: Menni vagy maradni? c. könyvből is, akkor arra sem lesz postaköltség, ha együtt rendelik. Az ára: 2.390 Ft.

Bővebb információ:http://adlibrum.hu/Lena
Megrendelhetők a kiadó webáruházában, illetve a szerzőnél: magdi.lena7@gmail.com, vagy http://lenabelicosa.5mp.eu oldal vendégkönyvében.

Ajánlom az Isten nyilai c. könyvet azoknak, akik egyedül élnek, és párra szeretnének találni. Azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, és azoknak, akik egy kis megerősítésre, biztatásra, bátorításra, pozitív gondolatokra vágynak. Akiknek segíthet egy példa, amelyből kitűnik, hogy valóban elérhetjük azt, amit szeretnénk, bizonyítva, hogy a Titok valóban működik!

A könyv lehetne blogregény, lehetne életrajz, s találhatók benne kisebb tanulmányok, valamint rendhagyó útleírások is. A nem szokványos formákból azonban mégis egy megtörtént életút bontakozik ki, amely sok olyan gondolatot fogalmaz meg, amely egy kicsit másképp láttatja a világot, a különböző helyzeteket, eseményeket, kapcsolatokat, embereket, és példákon levezetve segít megérteni néhány ezoterikus megfogalmazást, elméletet is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése