Search:   for    

2011. április 20., szerda

Tisztelt Olvasóink, Szerzőink!Tisztelt Olvasóink, Szerzőink!


A Tollforgató Online Lapcsoport tulajdonosaként és főszerkesztőjeként támogatókat keresek a további fejlesztések és terjeszkedés érdekében.

A Lapcsoport előzménye az a Tollforgató volt, amit 2008-ban Orosz T. Csaba biztatására hoztam létre az egyik ingyenes site-on.

Majd mivel Csaba sosem ért rá, más tevékenységeket kezdett, kiszállt, és a mailfiókhoz informatikai okokból nem fértem hozzá, Tollforgató Irodalmi Lap néven új oldalakon Új Site-okat hoztam létre..
Szívesen végzem a munkát, és talán már nem csak szórakozásnak tekintem... Igaz, nagyon magasak az etikai, jogi és erkölcsi elvárásaim is. Nem szeretem a veszekedéseket, a fenyegetéseket, és a leértékeléseket.

A lehetőségek embere vagyok.

Az irodalmi igények mellett azonban nagyon gyorsan történelmi, és képzőművészeti igények is felléptek, és így egy éves hezitálás után 2009-ben és 2010-ben létrejött a lapcsoport másik két tagja, a Tollforgató Történelmi Lap, majd a Tollforgató Művészeti Lap is, bár meglehetősen nagy óvatossággal. Természetesen a blogokat is én kezelem és működtetem. Az oldalak ingyenesek, szórakozásból alkottam őket, azzal a céllal, hogy a tudást, amelyet meglehetősen válogatott tanároktól szereztem megőrizzem, továbbfejlesszem, és átadjam mások felé is.

Sajnálatos módon sem befektetésekre, sem másra nem gondoltam az elején, csupán a szívem vitt, és az, hogy segíthetek azoknak, akik erre igényt tartanak. Bíztam benne, hogy a tudás akkor sem vész el, ha komoly bajok hengerlik le az embert. S talán ez így is van. Érdekes, hogy ha az ember végig tanul, és nem tud gyakorlat nélkül elhelyezkedni, mire lehet képes.

Úgy gondolom, hogy, az oldalak egyre színvonalasabbá válnak, egyre nagyobb bizalommal nézek a magyar nyelv és történelem fejlesztése felé is.

Tudom, hogy sokan küzdenek lelki problémákkal, vannak akik egy életen át rejtegették a fiók mélyén írásaikat, bízva abban, hogy egykor majd mégis napvilágot láthatnak. Azt is tudom, hogy a lelki problémák oka sokszor a környezet, a tanárok leértékelése, az ismerősök kötekedése, akik már az első szárnycsapások előtt szilánkosra törik a csontokat, melyek egy életen át nem hegednek be.. Vagy éppen az anyagi gondok nőnek a fejek felé, a kiadókkal vívott harc veszi el a kedvet, vagy a jogi tájékozatlanság..

Nemrégen már felmerült az igény a közös blogokra is, annak ellenére, hogy a 3 társas oldalon is fenn vagyunk, mint lapcsoport, és az oldalak a blogokkal együtt chat-eket is tartalmaznak.

Remélem, hogy mindkét közös blogot használni fogjátok, és tudjátok majd. Ezekhez regisztrációra van szükség, a meghívókat elküldtem, és küldöm, ha szóltok, hogy gond van, vagy esetleg nem kaptátok meg.

Meglehetősen tájékozatlan vagyok abban, hogy szponzorokat, támogatókat keressek, s talán egy kicsit büszke is voltam ahhoz, hogy kuncsorogjak ezek után...Mára már belátom, hogy ez a komoly munka egyre több pénzt, és egyre több időt igényel.

Szeretettel várom tehát nem csak azok jelentkezését, akik publikálni szeretnének, társaságra vágynak, elismerésre, hanem azok jelentkezését is, akik segíteni tudnának abban, hogy anyagilag és jogilag is a megfelelő helyre kerülhessen a lapocska..


Az alábbi elérhetőségeket tudom mindenki figyelmébe ajánlani:


Tollforgató Irodalmi Lap:
Tollforgató Történelmi LapTollforgató Művészeti Lap:Közös Blogok:
Társas oldalak elérhetőségei:

Tollforgató Történelmi Lap:Tollforgató Irodalmi Lap:


Tollforgató Művészeti Lap:


Hirdetéseket, ajánlatokat, bemutatók értesítéseit várom a Vegyes Hirdető oldalaira, amelyet az IWIW-en lehet elérni.

A Vegyes Hirdető blogja ezen az URL-en található meg:

email címe:

vegyeshirdeto@gmail.com


Jelentkezését a következő emailcímeken várom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése