2010. március 12., péntek

Tollforgató Irodalmi Lap - Felhívás történészeknek, néprajzosoknak, festőknek...

Hírek

Tollforgató Irodalmi Lap - Felhívás történészeknek, néprajzosoknak, festőknek...

evica920 - 2010.03.12 07:09


Mivel a lap profilja meglehetősen kibővült és megnövekedett az elmúlt időszakban, ezért úgy döntöttem - mások kérésére is-,hogy teret engedek a történelmi és néprajzi, írástörténeti alkotásoknak,


Kedves Történészek, Néprajzosok, érdeklődők!




Mivel a lap profilja meglehetősen kibővült és megnövekedett az elmúlt időszakban, ezért úgy döntöttem - mások kérésére is-, hogy teret engedek a történelmi és néprajzi, írástörténeti alkotásoknak, írásoknak, a festményeknek, grafikáknak és fotóknak is a lap felületén.



Egyre többen jelentkeztetek fotóitokkal, grafikáitokkal, és vannak, akik megtiszteltek történészként írásaikkal, megjelent alkotásaikkal is.



Éppen ebből kifolyólag, több mint 80 alkotóval a hátam mögött szeretnék további lehetőséget biztosítani a megjelenésre, még akkor is, ha már nagyon sok időt és engergiát elvesz a lap szerkesztgetése, s lassan túllépi a hobbi keretet.



Minden bizonnyal sokan szeretik a lap megjelenését, karakterét, mert láthatóan nőtt a forgalma, és a népszerűsége.



Azokat az alkotásokat, amelyek nem töltődnek fel a honlapra, megpróbálom a blogon nyilvánosságra hozni.



Kérem, senki ne ijedjen meg, ha nem jelenik meg az alkotása azonnal, az elmúlt időben rosszul védett és nehezen szerkeszthető régi oldalunkat megszüntettem, az alkotásokat áthoztam az új oldalra, amely 2009 kezdetétől üzemel. Ezért mindenkinek köszönöm a türelmét a jelen alkotások elküldésével és megjelenésével kapcsolatosan!



Hálás vagyok a bizalomért és azért, mert a feltöltött anyagokat segítségül hívjátok, és láthatóan fejlődtök az írás, a publikálás területén, és a közös kommunikáció, vélemény-nyilvánítás területén is!



Igyekszem a lapot úgy kialakítani, hogy a rosszul tanított dolgokkal is meg tudjatok ismerkedni, vagy hozzájussatok olyan információkhoz, melyek elkerülték eddigi figyelmeteket, vagy esetleg nehéz témájuk, érthetetlenségük miatt viszolygást keltettek eddig bennetek!





Várom mindazok alkotásait, akik szeretnének minél több helyen megmutatkozni, egy szép felületen megjelenni, és gyarapítani saját hírnevüket. Azokét, akik fejlődni szeretnének, és létrehozni egy olyan közösséget, amelyben nem a viszály, a degradálás viszi a vezető szerepet, hanem az etika, az értelem és a gondolkodás.





Az oldal ingyenes, és további fejlődés esetén is ezt szeretném a számotokra biztosítani. Persze a cél itt is a nyomdai megjelenés, a közösség kialakítása, támogatók szerzése.



Lehetőség a meg nem jelenő cikkek és alkotások számára, amelyeket esetleg egy életen keresztül a fiókotokban rejtegettetek egy csúnya, lehengerlő vélemény miatt, és ami talán nem is volt olyan rossz, mint annak idején gondoltátok más vagy mások irigysége, kishitűsége, vagy rosszindulata miatt!



Természetesen cserébe csak tisztességet, etikát, türelmet, békét és hitet kérek tőletek. A jogszabályoknak megfelelő viselkedést, megértést és segítséget a másik, mások felé.





A tollforgato.lap@gmail.com címre várom az alkotásokat, melyek a






felületen látnak majd nyilvánosságot, és esetleg formátumuk miatt a blogra kerülnek fel, kivételes esetben!








A feltett alkotásokat innen csak a Ti ( a szerzői félnek) megkeresésetekkel viheti tovább bárki, a szerzői jogoknak megfelelően.



Kérem, hogy a rosszindulatú megjegyzésekre soha ne figyeljetek oda, ha a forrást meg nem találtátok, és az okokat meg nem kerestétek.



Sok olyan ember van, aki mások iránti irigységét úgy fejezi ki, hogy nyilvános fórumon kezdi el leértékelni, vagy rossz hírbe keverni.



Az ilyen embereket a sikeres élet reményében érdemes inkább elkerülni, ha még jogsértés elkövetésekor, figyelmeztetések ellenére sem állítják le magukat, és mások írásai alá rágalmazásokat írnak, úgy, hogy az illető még védekezni sem tud.



Ez nem csak etikai, már jogi kategóriát is érinthet.



Ezért kérem, hogy a toleranciát és a tisztességet, a tanítani akarás megnyilvánulását helyezzétek előtérbe mindenképpen!





Köszönöm a figyelmet, a türelmet, és a tisztességes alkotói munkát mindannyiótoknak!



Kékrózsa Bíborvirág









evica920 rovata (evica920.virtus.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése