2020. április 7., kedd

Felhívás!




Kedves Látogatók, Érdeklődők!


Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét arra, hogy a megváltozott munkavégzési helyzettel a programjaink is megváltoztak, és elsősorban online keretek közé helyeződtek vissza. 

Az oldalak és blogok száma is bővült, a Tollforgató Online Lapcsoport az elmúlt évek Gyermekoldallal, Politikai oldallal is bővült, valamint Archivált Világ -  Archived World néven összevonásra került. 


Az összevonással az Egy Csepp Élet Online Magazint is visszahoztam a rendszerbe, valamint a Régészeti oldalakat is bevontam a felületekbe az irodalmi, művészeti, történelmi, ókor történelmi oldalak mellé. A családkutatási oldalak száma pedig 3-ra bővült, a Facebook felületén.
Leszármazás -Kutatás és régészet - Családkutatás Sokk
néven kereshetnek meg érdekes adatokat. 

Szíves elnézését kérem azoknak, akik a közösségi felületeket nem használják, hiszen az oldalak ezen a felületen működtek eddig. A problémák, és a több ember által használt oldalak miatt inkább a nyilvános megoldásokat választom, és a felületeket áthozom honlap és blog formában, nem Facebook Blog formában fogom üzemeltetni.


A Vegyes Hirdető Tollforgató Hirdető oldalakkal bővült,

A Régész a pácban játék lapokká, pályázattá, régészeti oldalakká nőtte ki magát.

InternetRégész és saját EzüstRégész oldalakkal bővítettem ki. 


Kérem, keressék a Twitter és a Linkedin, valamint a többi oldalt is, amelyet a változások után csak saját néven üzemeltethetek!



Amennyiben mégis sikerül a lapok nevét használni, azt is nyilvánossá fogom tenni!


Jó időtöltést kívánok oldalainkon!


(Lövey-/Pécsi- ) Varga Éva

Főszerkesztő, Laptulajdonos, Kiadó



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése