2020. április 21., kedd

Keresem az ellopott táskaimat, és tartalmukat! - Régész a pácban!

Keresem az ellopott táskaimat, és tartalmukat!


Hat -nyolc darab  táskát keresek, amelyet 2011 óta loptak el tőlem - illetve inkább csak a tartalmukat, amiket másokéba iktattak, vagy amely tartalmát másokon láttam az évek során, megismerve az egyedi készítésű tárgyakat.

Személyes iratok, illetve kutatási anyagok, alkotások voltak melletük, amelyek mások neve alá kerülve világ szinten káoszt okoztak.

Éppen ezért szeretném, ha valaki aki látta vagy tanúja volt a pécsi buszmegállóban a sofőrrel történő táskalopásnak, a Budapesti Nyugati Pályaudvaron a padra tett táska gyors elemelésének és a tolvaj eltűnésének, a táskalopással kapcsolatos informatikai és rendőrségi eltüntetéseknek, a csomagmegőrzőből eltűnt, vagy idő előtt kinyílt csomagmegőrzőben levő anyagok és táskák ellopásának, esetleg a MÁV Pécs-Budapest-Debrecen-Záhony vonalán, vagy a távolsági buszokon Pécs-Paks, Dunaújváros, Szekszárd, és Szeged felé történő ellopásának, vagy elcserélésének, kérem, hogy jelentkezzen!

A költözés közben eltűnt vagy más lakás ajtajába tett táskák, vagy az albérletekből a tulajdonos által vagy szomszédok által elvitt anyagokat is kérném vissza, vagy a kormányhivatalban maradt táskákat, amelyeket esetleg mégis a tolvaj beadott a polgármesteri hivatalokba és amelyből a könyvek bekerültek a könyvtári állományokba!


A régészeti és történeti családkutatási és disszercáció anyagok nemzetközileg fontosak voltak, az iratok és kuatások mások jogdíjának és munkájának, valamint nyomozások anyagához, vagy esetleg cserével büntetett emberek felmentéséhez szükségesek lettek volna!

Az anyagok keverése, meg nem értése rendőr- és kutatói és más halálokhoz is vezetett, és töménytelen adatcseréhez!

Az okok között több hekker és jogosulatlan felhasználó és a táskában levő informatikai adatok és tárgyak jogosulatlan felhasználója is szerepel, aki a valós és képzelt írói anyagokat keverve nagyon nagy mértékben becsavarodhatott, az egészségügyi és más iratok keveredésének és a kutatási anyagok és eljárások és szervezetek, a kitált adatok és a nyomozati anyagok nem ismerete nélkül - akár nyomozói, akár privát területen!

Tovább részletezeni nyilvánosan nem érdemes, és nem is illik!

Az anyagok önmagukban érthetetlenek, mert senki nem tudja a valódiság tartalmukat igazolni és felhasználni, a keverésekkel viszont becsavarodhat és másokat is becsavarhat, és hatalmas károkat okozhat magának és másoknak is, nem beszélve az országok közötti státuszokról!

Az előadásokon, konferenciákon, és egyetemi órán elvitt táskákat is számítsuk hozzá a táskákhoz és tartalmukat, amiket más nevén adtak elő vagy más neve alatt adtak ki kormánytámogatással!

Keresem az MTA Régészeti Könyvtárában, és az MTA Központi épületében eltűnt táskákat, valamint az Országházban a Seuso-fotózás idejére leadott táskámat is, ahol elvileg a koronaőrség és kapuőrség külön vigyázott a táskára!

Hiányzik a Nyíregyházi V. és B. Állomáson ellopott utazótáska, és a levéltárba bevitt is!


Köszönöm a megértést, és azt, ha valaki becsületesen bevallja, vagy visszaadja, vagy esetleg jelzi, hogy merre találhatók, mit vett át illegálisan vagy mit csinált!

A feljelentéseket egyik esetben sem nyomozták, a mailet meg központilag tiltották a rendszerek, hamisítással, az egyetemeken is!


Furcsa dolgok történtek, kérem, bárhol van az illető, jelentkezzen!

A segítségért sok ember lesz hálás, és sokkal jobban jár vele mindenki!

Esetleg munkát is tudok adni annak, aki bajban van, ha megkerültek, vagy részben megkerülnek, és le tudom igazolni, amit kell!

Köszönöm!




(Lövey-/Pécsi-) Varga Éva

Főszerkesztő Laptulajdonos kiadó




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése