2010. május 19., szerda

Kedves Coke Club rajongónk!

Kedves Coke Club rajongónk!

Visszatértünk a hallgatásból és most szeretnénk Neked elárulni: az idei Coke Club nagyobbat fog szólni nyáron, mint valaha! A legfontosabb dolgokat összeszedtük ebben a levélben alább, de egy dolgot már most jegyezz meg: július 3-án nyitáás! :-)

Ferry Corsten, Mark Knight, Michel Cleis és még sokan mások

Fergeteges bulikkal készültünk a Coke Club-ban, olyan nagy nevek fogják szolgáltatni az eufóriát, mint Ferry Corsten, Mark Knight, vagy Michel Cleis, valamint a magyar elektronikus élet legjobbjai! A részletes line-upot megnézheted a Coke Club weboldalán. Gyere és partizzunk együtt! 
http://cokeclub.hu

MTV Icon 2010: Ákos és Feró

Idén tizenkét népszerű előadó játssza el a 2010-es ikonok, Ákos és Nagy Feró legendás dalait a siófoki Coke Club-ban. Ákos koncertje július 10-én, Nagy Feró estje pedig július 31-én lesz. Ezeket a dátumokat érdemes már most bevésned a naptáradba. Ákos dalait többek között Eszenyi Enikő, Sebestyén Márta és Ferenczi György adja majd elő, míg a Feró előtti főhajtásra nem kisebb nevek készülnek, mint Marót Viki, a Kalapács, a Pál Utcai Fiúk vagy Tompos Kátya. 
http://www.mtv.co.hu/news/Akos-es-Nagy-Fero-az-idei-ikonok/

Dob+Basszus Live

Idén először nem csak a szombat, hanem már a péntek este is az ikonokról szól majd. A koncertek előtti estéken ugyanis Lévai Balázs Dob+Basszus Live című produkciójában is Ákos, illetve Feró lesz a vendég. Ekkor ők maguk is eljátszanak majd egy-egy dalt, illetve neves vendégekkel, filmbejátszásokkal, meglepetésekkel tarkítva tekintik át karrierjüket.
http://cokeclub.hu/dobesbasszus

Coke Dj és Coke Dj Rezidens

A Coke DJ válogatás első köre már lezárult és szakmai zsűri vette kezelésbe a legjobb húsz lemezbetyárt. Mindeközben új verseny is indult: a Coke Club Rezidens DJ-t keres! Jelentkezhetsz a mixed és a szakmai önéletrajzod feltöltésével. Feltétlenül szólj azoknak az ismerőseidnek, akikről tudod, hogy szuperül pakolják a lemezeket. A feltöltött mixek közül a legtöbb szavazatot kapott DJ-k jutnak tovább a második körbe. Már vannak, akik a Te szavazatodra várnak! Gyere és voksolj!
Itt jelentkezhetsz és szavazhatsz: http://cokeclub.hu/cokedj

MyCokeBand

Úgy döntöttünk, hogy összehozunk egy saját bandát! A jelentkezők közül a bandatagokat pedig Ti választhatjátok ki. Csekkold a zenészeket és voksolj! Itt szavazhatsz:
http://mycokeband.coke.hu

Képek és videók

Galériáinkban elérhetőek a régi szép időket megidéző fotósorozatok és videók, illetve idén is rendszeresen frissül az aktuális események képeivel, videóival!
Képek: http://cokeclub.hu/flickr/
Videók: http://cokeclub.hu/youtube/

Ha mindez nem lett volna elég, akkor látogass el honlapunkra a http://cokeclub.hu címen, de elérhetőek vagyunk a Facebook-on, a Twitter-en és itt az iWiW -en is!
http://facebook.com/cokeclubsiofok
http://cokeclub.hu/twitter/
/klub/cokeclub

üdv,
Coke Club

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése