2010. június 7., hétfő

Felhívás - Önkétes lelkészek kerestetnek!

Kedves Szcientológus! 

Amire most igazán nagy szükség van:árvíz ellen Önkéntes Lelkész segítség! 

Kovács János és családja házát elvitte a víz. Így járt még sok másik család is Edelényben. Most, jelenleg a Miskolci sportcsarnok termében ül magába roskadva, apatikus tónuson. Jobbra tőle egy anyuka arcára száradt könnyei mögött tartja magát vissza a sírástól, mert gyermeke elaludt az ölében és nem akarja felébreszteni. Szemében félelem és tanácstalanság és csak néz maga elé mereven, mint egy hideg szobor. Ekkor lép oda Jánoshoz egy sárga pólós hölgy, aki azt mondja, hogy segíteni szeretne. János bizonytalanul szemléli az idegent, és annyit tud hirtelen elolvasni a pólójáról, hogy SZCIENTOLÓGIA ÖNKÉNTES LELKÉSZ. Fél óra múlva kellemes hangján azt mondja a no, hogy „Vége az asszisztnak.” /segítség-nyújtásnak/ János megköszöni, és ekkor körbenéz. Észreveszi a mellette lévő anyukát, akihez odalép a sárga pólós hölgy, észreveszi a többi sárga pólóst a teremben, soronként többen is segítenek a rászorultaknak. Egy gondolat fut át hirtelen János fejében: hinnie kell, hogy minden jóra fordul és meg fog tudni birkózni a helyzettel, amelybe került családjával. Végtelen hálát érez a hölgy iránt, aki épp az imént derítette jobb kedvre és hirtelen rádöbben, hogy egyfajta álomvilágban volt már két napja. De most itt, van, jelen van és meg kell terveznie a jövőt. Felesége ekkor ér vissza mellé, és János a hölgy után siet, hogy megkérje: segítsen a feleségének is, ahogy neki az imént. „

Az önkéntes lelkész olyan ember, aki önkéntes alapon segít embertársain, azáltal, hogy helyreállítja a célt, az igazságot és a szellemi értékeket mások életében. Az önkéntes lelkész nem takarja el a szemét a lét fájdalma, gonoszsága és igazságtalansága láttán. Sőt, képzett arra, hogy kezelje ezeket, és segítsen másoknak felszabadulnia hatásuk alól, segítsen új személyes erőt elérni számukra. De hogyan valósítja meg az önkéntes lelkész ezeket a csodákat? Alapvetően úgy, hogy a Szcientológia technológiáját használja az állapotok javítására – saját maga, a családja, a csoportjai, barátai, társai és az emberiség számára.”

részlet L. Ron Hubbard: Vallásos kihatás a társadalomban –Az Önkéntes Lelkész szerepe című írásából Nekünk megvan a technológiánk, hogy segítsünk ezeken az embereken. Nekünk megvan a technológiánk, hogy megszervezzük a segítséget. És nekünk megvan az erőnk és felelősségünk, hogy végre is hajtsuk. Segíts! Utazz Miskolcra MA, hétfőn, és segíts a helyszínen, mert hatalmas szükség van rád, és az összes Szcientológia Önkéntes Lelkészre, aki csak oda tud utazni, ezért hozz magaddal másokat is

! Azért hogy maradandó segítséget adjunk a rászorultaknak, 5000 db "Az út a boldogsághoz" füzetet szeretnénk szétosztani a helyszínen és 100 db "Assziszt" füzetet is,és ehhez szükség van a támogatásodra.

Jelezd támogatási szándékod Gyémánt Erzsébetnél, a Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért Alapítvány elnökénéla (70) 379-44-43-as telefonszámon! 

Támogatásod a következő bankszámlaszámra várjuk:10700385-26297002-51100005

Jelentkezz nálunk, hogy mikor érkezel Miskolcra: 
A Miskolci Önkéntes Lelkész segítő akció helyszíni felelőse:Faller Zsuzsa, Közönségkapcsolati Ügyvezető Igazgató Miskolc Misszió. 
Telefonszám: (30) 681-44-95

Az Árvízi Önkéntes Lelkész akciók fő szervezője:Bognár Attila, OT-bizottsági tag. 
Telefonszám: (30) 949-35-50 
Köszönettel:Tumpek Zoltán, a közép-európai Sea Org egység parancsnoka és Bognár Attila, fő szervező nevében
Nagy Tamás
Ügyvezető Igazgató
Budapest Org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése