2010. június 16., szerda

Politaktika.hu


Mi is ez?

Politaktika.hu egy on-line Hyde-park, ahol Ön is kifejtheti véleményét a magyar politikai élettel kapcsolatban. Az Ön információinak segítségével követhetőbbé válhatnak az országgyűlési és az önkormányzati képviselők, illetve a miniszterek és a polgármesterek munkái, betartott és betartatlan ígéretei.

Világossá tehető, hogy ténylegesen melyik politikus látja el jól a feladatait illetve, melyik honatya képviseli megfelelően a választóit, illetve kik azok a képviselők akik nem szolgáltak rá a parlamenti tagságukra.

Bárki, bármelyik pártról vagy politikusról írhat szamizdatokat, cikkeket. Fontos az egyéni és lokális vélemény. A politaktika.hu országos és regionális ügyekkel is kiemelten foglalkozik. Nem feltétlen lesz jobb Magyarország ettől a honlaptól, de ha már senki sem hallgatja meg a véleményét - vagy barátai és családja már kívülről fújja az Önét - akkor írja le ide, hogy azt még szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni. Fontos, hogy több embernek legyen sokrétűbb látásmódja a magyar politikára.
Levél: szerkesztoseg@politaktika.hu
(Cikk beküldése e-mail-en, vagy regisztráció és bejelentkezés után lehetséges.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése