Search:   for    

2010. január 20., szerda

MEGHÍVÓ Keresztszülős Találkozóra

Keresztszülők A Moldvai Csángómagyarokért [Kemcse]
Téma: MEGHÍVÓ Keresztszülős Találkozóra
Feladás dátuma: január 18., 16:37
Üzenet szövege
MEGHÍVÓ
Keresztszülős Találkozóra

Két évvel ezelőtt nagy sikerrel került megszervezésre egy találkozó Budapesten, amikor a keresztszülőknek lehetőségük volt találkozni Moldvában dolgozó pedagógusokkal, a Moldvai Csángómagyarok Szövetségének munkatársaival. Ebben az évben is szeretnénk hasonló alkalmat teremteni. Ezért szeretettel meghívunk minden kedves keresztszülőt 2010. január 31-én tartandó keresztszülős találkozónkra!


A találkozó időpontja: 2010.január 31. 14.00 óra
Helyszíne: Németh László Gimnázium, Budapest 1131 Nővér utca 15-17.


A találkozó helyszíne megközelíthető a következőképpen:
A 14-es villamossal. A Gyöngyösi utca megállónál kell leszállni. A Gyöngyösi utcán a Váci út irányába kell elindulni, a második keresztutca a Nővér utca, a sarokról látszik a gimnázium épülete. (a villamosmegállótól 5 perc séta)
A 30-as autóbusszal: az iskola a fentivel azonos módon érhető el.
A 3-as metróval: A Gyöngyösi utca megállónál kell leszállni. A Gyöngyösi utcán sétálva körülbelül 12-15 perc alatt érhető el a gimnázium, illetve a Nővér utca.
A 105-ös busszal: József Attila térnél kell leszállni (a megálló a Gyöngyösi utca sarkán van), majd a Gyöngyösi utcán a Lehel út irányába a második keresztutca a Nővér utca (3 perc séta)


A találkozó alkalmával lehetőség nyílik minden falu tanárával személyesen, „szülőértekezlet” - szerűen elbeszélgetni, megismerkedni. A találkozón lehetőség lesz levelek, csomagok átadására, melyeket továbbítunk Moldvába!


Szeretettel várunk minden érdeklődőt is, aki nem keresztszülő, de érdekli a moldvai csángó oktatási program!


Farkas-Ferencz Endre – a „Legyen Ön is Keresztapa, Keresztanya!” program koordinátora


2010. január 12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése