2010. február 11., csütörtök

FILMEKET KERESEK!

FILMEKET KERESEK!
Elsősorban megvételre, CD-re írott formában, de "minden megoldás érdekel".
A keresett filmek:
Gina Lollobrigida (különösen a jó estét Mrs Campbell)
Elvis Presley,
Gianni Morandi,
Szeleczki Zita,
Turai Ida filmjei
Bud Spencertől az "Óriási nyomozó" sorozat
A puma c. ifjúsági film
Csengetett Mylord sorozat
Az operaház fantomjának az a régi verziója, melyben a főhősnő beleszeret a Fantomba, s együtt. lovas kocsin elhagyják az Operaházat, hogy új életet kezdjenek.
Keresek még, sajna, címében is bizonytalanul, 3 filmet.
1. "New York széplányai"-ként ismerem, vígjáték. Olyan 10-20 éves film lehet. Tartalom: náhány prosti elhatározza, hogy férjhze megy, mert úgy jobban lehet élni. Ehhez vislekedni si kell, segítségükre van egy meleg srác, ki a nagynénjüknek adja ki magát. Számos fergetegesen vicces fordulat után minden másként alakul, mint eredetileg akarták, de mindenki boldog, és tökélets happy end.
2. "Szerelmi vérszomj" -ként ismerem.A szereplők a 60-as évek divatját viselik. A zenéje is érdekes., thriller. A szépséges főhősnő kisé véres szexjátékot űzött valaha. Új párjával van, de a múlt kísérti. Rémképek, látomások, vagy valós támadások - gyötrik? Nem lehet tudni. Már majd megőrül, úgy tűnik vége, mikor fordul a kocka, leleplezi azokat, akik csak a pénzére pályáztak, s ezek nem mások, mint a volt szerető és a jelenlegi párja, szövetkezve.
3. Kb 10-15 éve ment a tv-ben, délutánonként, sorozat. Egy fura fazonokból álló kis csapat, mindig, szinte, mint Superman, megment valakit a "rosszakatól". Az egyik scapattag egy mellényes néger srác, extra frizurával, és iszonyú emnyniségű ékszerrel.
(Már, a címekért is hálás lennék, mert úgy könnyebb keresni)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése